contact

Adresgegevens
IC2 Innovative Computer Consultancy
IJsvogel 16
3362 KC SLIEDRECHT
Telefoon: 0184-420384

KvK: 23059514

E-mail
Informatie over onze producten en diensten: klik hier
Overige informatie en commentaar op deze website: klik hier

Routebeschrijving

routebeschrijving

PER AUTO

Snelweg A15, komende uit de richting Gorinchem: Afslag 25 Sliedrecht oost, linksaf op rotonde richting Sliedrecht, nogmaals linksaf, over de snelweg heen de Rivierdijk op. De dijk 800 meter volgen. Hierna volgt de (eerste) afslag naar rechts, Thorbeckelaan. Bij de rotonde onder aan de dijk linksaf, de IJsvogel in. Deze weg linksaf volgen. Op de hoek van de eerste zijstraat vindt u IC2, IJsvogel 16. Ingang in de straat waar u aan komt rijden.

Snelweg A15, komende uit de richting Rotterdam: Afslag 25 Sliedrecht oost, rechtsaf richting Sliedrecht over de Rivierdijk. De dijk 800 meter volgen. Hierna volgt de (eerste) afslag naar rechts, Thorbeckelaan. Bij de rotonde onder aan de dijk linksaf, de IJsvogel in. Deze weg linksaf volgen. Op de hoek van de eerste zijstraat vindt u IC2, IJsvogel 16. Ingang in de straat waar u aan komt rijden.

Over de dijk, vanuit richting Papendrecht : aan het einde van de Baanhoek linksaf de Deltalaan in, dat is de weg volgen. U komt bij de rotonde bij de Stationsweg. Hier rechtdoor de Thorbeckelaan in. Bij de derde rotonde rechtsaf, de IJsvogel in. Deze weg linksaf volgen. Op de hoek van de eerste zijstraat vindt u IC2, IJsvogel 16. Ingang in de straat waar u aan komt rijden.

Vanuit de richting Bleskensgraaf: over het spoor Sliedrecht in, rechtsaf de weg volgen. Na het NS station Sliedrecht bij de rotonde linksaf de Stationsweg op. Linksaf bij de rotonde, de Thorbeckelaan in. Bij de tweede rotonde rechtsaf, de IJsvogel in. Deze weg linksaf volgen. Op de hoek van de eerste zijstraat vindt u IC2, IJsvogel 16. Ingang in de straat waar u aan komt rijden.

PER TREIN

Sliedrecht is 2 maal per uur per trein bereikbaar, vanuit de richting Geldermalsen – Gorinchem en Rotterdam – Dordrecht.
Maak gebruik van de treintaxi of maak een afspraak om opgehaald te worden. Voor de NS reisplanner, klik hier


Grotere kaart weergeven

Algemene Leveringsvoorwaarden
U kunt onze Algemene Leveringsvoorwaarden lezen. Ook de disclaimer m.b.t. e-mail berichten van IC2 is van belang.
Wanneer u uw wensen kenbaar wilt maken aangaande (schriftelijke) mailings van IC2 kunt u een mail sturen.