software

Wij maken voor u…
  • Apps (Windows 8/10)
  • Administratieve programma’s waaronder het CRM/ERP pakket iConnect , te combineren met uw website. Meertalig: Nederlands, Engels, Duits, Spaans

CRM/ERP

Met ons CRM/ERP pakket iConnect is vastleggen van alle relevante informatie van relaties zoals klanten en prospects een routine die gemakkelijk deel uitmaakt van uw dagelijks werk. Hierdoor weet u net dat beetje meer over b.v. uw klant om deze ook klant te laten blijven. Alle informatie, zoals documenten, e-mails of facturen is met een enkele muisklik toegankelijk.

Lees meer

iConnect mail. Email zoals ? het wilt!

Lees meer

Software voor scheepsonderhoud-management

Met iConnect Horizon beschikt u over complete maar eenvoudig te bedienen software voor het beheer van scheepsonderhoud. Horizon heeft een zeer scherpe prijs/prestatieverhouding. Voor scheepsbouwers een kans om extra toegevoegde waarde of marge te genereren aan hun levering. Scheepseigenaren weten dat hun kostbare investering volledig volgens voorschrijft wordt onderhouden.

Lees meer

Software voor cateringbedrijven

De bestelwebsite biedt de individuele gebruiker of een medewerker die voor iedereen van een afdeling of bedrijf bestelt een snelle manier om lunches en warme maaltijden te bestellen. iConnect catering werkt 1:1 de webbestellingen bij. U beheert het volledig traject van bestellen, etiketteren en factureren. U past zelf off-line de indeling van de website inclusief foto’s aan.

Lees meer

Logistieke / transportsoftware

Marges in de logistiek zijn klein. Daarom vergemakkelijkt iConnect Transport talloze taken. U bespaart uiteindelijk op personeelskosten en uw klant wordt optimaal ge?nformeerd en bediend. Naast alle functionaliteit CRM/ERP pakket iConnect zijn voor vrijwel alle logistieke taken modules aanwezig, zoals dossieradministratie, voorraadbeheer en warehouse, projectadministratie of planning.

Keuringsapp

Als basis gebruikt u een Windows 8 app waar uw keurmeester op een tablet alle keuringspunten afvinkt en bij afwijkingen standaard oorzaken kiest en/of toelichting aanvult inclusief een eventuele foto. De resultaten worden via de Microsoft Onedrive verstuurd en worden op kantoor automatisch tot een rapport voor uw klant verwerkt.

App voor Foto-tracking van cargo

Met deze app vult u op eenvoudige wijze real time dossiers aan met foto?s van uw lading.
Lees meer

Teletekstbrowser (gratis)

De IC2 Teletekstbrowser is de snelste manier om toegang te krijgen tot de belangrijkste?berichten, zoals nieuws, verkeer en weer. De informatie is afkomstig van de NOS Teletekstdienst. De IC2 Teletekstbrowser is gratis te gebruiken.

Zie tt.ic2.com