IC2
Apps, Software & Websites
Foto's zijn van onze website: https://www.365xduurzaam.nl/ en 365xduurzaam App

« Terug

Alpha Campervans
Nieuw Zeeland leent zich erg goed voor reizen met een camper. De wegen zijn rustig, op veel plaatsen kan water gevuld of vuil water gedumpt worden en er zijn veel campings, waarvan de Department of Conservation campings veelal de eenvoudigste maar de mooist gelegen campings zijn.
http://www.alphacampervans.co.nz/

Receptie Vriendelijk. Er staat koffie gereed en een PC met gratis internet
reserveren Ja, via website of reisorganisaties
prijs De huurprijs hangt van heel veel af, zoals periode, vraag & aanbod, aanbiedingen in combinatie met reizen, etc. 
auto Wij hadden de 4 persoons camper. Mooie camper met grote ramen achter die veel uitzicht boden. Voorzieningen zijn o.a.: veel kastruimte, vier pits gasstel, vrij groot aanrechtblad, electronische kluis, redelijk formaat koelkast (alleen op interne accu), douche/toilet. Auto zelf is weinig verfijnde vrachtwagen (Mitshubishi Canter), wel met sleutel met afstandbediening en airco, maar b.v. geen waarschuwing vergeten verlichting of cruise control. Besturing en overzicht gaat prima, koppeling bedient vrij zwaar. Verbruik 1:7 tot 1:8 diesel.
bedden Groot bed te maken van achterbank, stoelen en tafelblad. Zeker als je de naden tussen de kussens wat opvult ligt dat heerlijk. Of gebruik het (kleinere) bed in de alkoof boven de bestuurderscabine; het is natuurlijk relatief laag maar van goede kwaliteit.
service Zeer goed. Keurig opgehaald bij b&b en bij inlevering teruggebracht naar autoverhuurder (of vliegveld). Veel servicepunten onderweg. Een kapot toilet werd per express verstuurd en de volgende dag op een ander servicepunt vervangen. De gastank wordt niet vol afgeleverd en omdat dat ons niet gezegd was  werd zonder probleem de kosten voor het bijvullen vergoed.
schoon Goed. Wel lastig schoon te houden, want er ligt een soort vloerbedekking en er is immers geen stofzuiger aan boord. Rookvrij  

Hotels kun je veilig boeken via Booking.com, Reservations.com of Airbnb

Contact
Voor vragen of opmerkingenWat is 3 + 6 :