IC2
Apps, Software & Websites
Foto's zijn van onze website: https://www.365xduurzaam.nl/ en 365xduurzaam App

« Terug

Emirates https://www.emirates.com/
Receptie Zeer vriendelijk.
punctueel & info Meeste vluchten op tijd of te vroeg; 3/8 tot 0,5 uur te laat
ruimte/comfort Ruime seat pitch. Business Class enorm ruim met vlak bed, sommige met massagestoelen. Stoelen in 777 in economy ingedeeld als 3-4-3 wat de breedte wat beperkt ten opzichte van sommige airlines die 3-3-3 hanteren. A380 business class heeft een kleine eigen minibar, achterin een echte bar met service, drankjes en heerlijke snacks.
entertainment system Zeer goed. Grote schermen van uitstekende kwaliteit. Enorme selectie films, tv-series (vaak minimaal 3 afleveringen), spelletjes, muziek. USB aansluiting om de eigen fotos te bekijken. Per 2 stoelen gedeelde stroom voor laptops. Dit alles in de economy Boeing 777 en Airbus A380; in business class nog grotere schermen en een aparte tablet (A380).
maaltijden Wie een vegetarische maaltijd betreft: zeer ondermaats '- en dat in de business class. Emirates kan glutenvrij en vegetarisch niet combineren hoewel dat telefonisch wel was toegezegd.  Het serveertijdstip kan niet worden gekozen, ze beginnen kort na het opstijgen als business class passagiers vaak net gegeten hebben in de lounge, die wel veel lekkere gerechten serveert (bv Bangkok en Dubai).  Economy maaltijden waren beter.
service Zeer goed in de cabine, slecht bij klantenservice. Business class vluchten zijn inclusief limousine service tot 65 km.
schoon Ja
aftersales/contact De klacht over de maaltijden werd slecht afgehandeld, niet veel meer dan 'jammer dat u niet tevreden was maar Emirates biedt de beste maaltijden in de industrie'...
toestellen Jonge vloot. Wij vlogen de Boeing 777-300ER, de Airbus A380-800 en de Airbus A340-500. Zie https://www.emirates.com/english/flying/our_fleet/our_fleet.aspx
aantal vluchten 12
eindindruk Een van de betere luchtvaartmaatschappijen, vooral wegens de vloot, het entertainment systeem, sommige services en het aantal bestemmingen.


Met Skyscanner Nl kun je heel leuk zien welke maatschappijen op een bestemming vliegen. Download de Skyscanner app


 

Hotels kun je veilig boeken via Booking.com, Reservations.com of Airbnb

Contact
Voor vragen of opmerkingenWat is 2 + 9 :