IC2
Apps, Software & Websites
Foto's zijn van onze website: https://www.365xduurzaam.nl/ en 365xduurzaam App

« Terug

KLM
Receptie Vriendelijk. Dit is echt verbeterd ten opzichte van een aantal jaar geleden.
punctueel & info 1/3 vertraagd maar meestal niet ernstig. Redelijke info, vooral van flightdeck
ruimte/comfort

De standaard ruimte van de KLM economy klasse is niet groot. Stoelen zijn vrij goed. Als u een ticket met KLM heeft geboekt, kunt u vervolgens vanaf 90 dagen tot 48 uur van te voren extra beenruimte boeken. (tot 10 cm extra + mogelijkheid rugleuning 2x zo ver laten leunen in de Economy Comfort Zone, voor 60 tot 150 € enkele reis).
Er is ook de mogelijkheid alleen extra beenruimte te boeken voor 20 tot 70 €. Voor 30 € kunt u 2 stoelen in een rij van 2 boeken samen met uw reisgenoot.

Inmiddels hebben we ook business class gevlogen met een erg goede aanbieding naar Panama. De business class is erg aangenaam. Nog niet alle vliegtuigen hebben full flat stoelen, wat uiteraard wel het prettigste is. Wij hadden heen wel en terug niet full flat. De service en het eten waren erg goed.

entertainment system De kwaliteit van het personal entertainment system is heel redelijk en er is een grote keuze muziek, films en spelletjes. Dat hebben we in geen andere maatschappij zo goed gezien. Nadeel is dat het af en toe vast loopt, zodat het of per persoon of voor het hele vliegtuig moet worden gereset. Dit is inmiddels verbeterd.
maaltijden Ook de maaltijden zijn verbeterd. Onze vegetarische maaltijden waren in orde en afwisselend.
service Er werd adequaat gereageerd op vragen en wensen. Gedurende de nacht wordt regelmatig rond gegaan met drinken en snacks.
schoon Goed, al hangt dit ook af van de kwaliteit van het schoonmaakpersoneel op de plaats van vertrek.
aftersales/contact Normaal telefoonnummer; Flying Blue leden worden via normaal e-mail adres goed geholpen; overig via formulier.
toestellen gemiddelde leeftijd, 777 beter dan 747
aantal vluchten >10
eindindruk KLM doet het steeds beter


Met Skyscanner Nl kun je heel leuk zien welke maatschappijen op een bestemming vliegen. Download de Skyscanner app


 

Hotels kun je veilig boeken via Booking.com, Reservations.com of Airbnb

Contact
Voor vragen of opmerkingenWat is 1 + 7 :