IC2
Apps, Software & Websites
Foto's zijn van onze website: https://www.365xduurzaam.nl/ en 365xduurzaam App

« Terug

Lochside House

Lochinver, Assynt, Schotland, Groot Brittannië
http://lochsidehouse.co.uk/

Dit is een van de beste vondsten ooit. Het indrukwekkende huis ligt aan een kleine doorgaande weg met weinig verkeer dat niet snel rijdt omdat het daar over een weg met 1 rijstrook gaat. Het huis ligt net boven een meer met een grote grastuin die afloopt naar het water.
Het huis is groot en heeft 5 slaapkamers op beide verdiepingen, variërend van een grote kamer met een balkon over de volle breedte met uitzicht op het meer, een even grote kamer met meerdere eenpersoonsbedden tot kamers met 2 aparte of 1 tweepersoonskamers. Zoals vaak in het VK, zijn tweepersoonsbedden vrij klein, maar tenzij je inderdaad met 10 personen reist, is er genoeg keuze om daar mee om te gaan.
De onderste verdieping beschikt over een grote serre met een prachtig weids uitzicht op het meer, comfortabele banken en stoelen en zelfs een piano en gitaar.
De grote keuken, met tafel + stoelen, is volledig uitgerust, inclusief een vaatwasser en een luxe oven en broodbakmachine. Een aparte kamer met een wasmachine en een droger. Er is zelfs een aparte eetkamer als je deze wilt gebruiken. Er zijn 4 badkamers in de woning, de meeste met douche en / of bad.

Het is daar absoluut stil; het weinige voorbijrijdende verkeer wordt nauwelijks opgemerkt; de volgende 2 huizen liggen ver weg in beide richtingen van het huis en we hebben daar ook niets van gehoord. Je hoort alleen vogels en schapen.  Vanaf het balkon zagen we meerdere malen herten en zelfs een marter op het balkon. Een paar honderd meter van het huis is de toegang tot een mooi bos met meerdere wandelpaden naar de kust of het dorp Lochinver. Daar vindt u enkele basisvoorzieningen zoals enkele winkels (oa een Spar), benzine, pinautomaat.

Hotels kun je veilig boeken via Booking.com, Reservations.com of Airbnb

Contact
Voor vragen of opmerkingenWat is 2 + 7 :