IC2
Apps, Software & Websites
Foto's zijn van onze website: https://www.365xduurzaam.nl/ en 365xduurzaam App

« Terug

Maui Campers
Australie leent zich erg goed voor reizen met een camper. De wegen zijn rustig, op veel plaatsen kan water gevuld of vuil water gedumpt worden en er zijn veel campings, waarvan de campings in nationale parken en staatsparken veelal de eenvoudigste maar de mooist gelegen campings zijn. Campers zijn er wel relatief duur. 
http://www.maui.com.au

Receptie Vriendelijk. Bij inleveren vroegen we of we eerst de bagage mochten inchecken maar daar werd nogal bot op gereageerd: dat zou meer kosten dan 20 minuten en als we na 16:30 terug zouden zijn zou dat $ 350 kosten!
reserveren Ja, via website of reisorganisaties
prijs De huurprijs hangt van heel veel af, zoals periode, vraag & aanbod, aanbiedingen in combinatie met reizen, etc. 
auto Wij hadden de 2 persoons camper. Mooie camper met grote ramen achter die veel uitzicht boden. Voorzieningen zijn o.a.: redelijk veel kastruimte, drie pits gasstel, groot aanrechtblad en blad boven kasten, electronische kluis, redelijk formaat koelkast (alleen op interne accu), douche/toilet. Zonnecellen laden genoeg om 2 (of meer?) dagen zonder rijden binnenstroom te hebben. Auto zelf een moderne Mercedes Sprinter, met o.a. cruise control. Hinderlijk was dat wegrijden met de handrem (hellingtrekken) de claxon activeerde. Besturing en overzicht gaat prima. Verbruik bijna 1:10 diesel.
bedden Groot bed te maken van achterbank, in verschillende configuraties met stoelen en tafelblad. Bed ligt heerlijk.
service Maui wil overal geld uit slaan; zelfs koffie kost $ 3 en een simpele Tasmanie kaart (gezien voor $ 2 in een toeristenwinkel) kost in Hobart $ 5,- al is de staf soepeler dan de directie bij een langere rental. Wel uitgebreid antwoord gekregen op suggesties.
schoon Goed. Rookvrij  

Hotels kun je veilig boeken via Booking.com, Reservations.com of Airbnb

Contact
Voor vragen of opmerkingenWat is 2 + 7 :