IC2
Apps, Software & Websites
Foto's zijn van onze website: https://www.365xduurzaam.nl/ en 365xduurzaam App

« Terug

 

Nibela Lake Lodge

Nibela Peninsula, Isimangaliso Wetland Park, 3960 Hluhluwe, Zuid-Afrika

Boek veilig bij Booking.com!

Zeer mooi geschakeld (zodanig dat buren in de kamer eigenlijk niet te horen zijn) of vrijstaand huisje met uitzicht op St Lucia meer. Twee bedden of tweepersoonsbed in de kamer met 2 zitjes en tafel, aparte kleedruimte met kasten, badkamer. Er is een koelkastje en een fancy koffiezetapparaat met 2 gratis cupjes. Ontbijt en diner is inbegrepen; beide deels buffet en deels geserveerd aan tafel rekening houdend met dieetwensen. De planning van ons (aangepaste) diner liep een avond wat spaak met de afgesproken avondsafari maar dat werd meer dan goed gemaakt: het gemiste toetje werd bij ons vertrek alsnog vers bereid en meegegeven en de manager nam goed notitie van de (kleine) misser.

De bungalows en het restaurant zijn via een houten hoger gelegen loopbrug door een soort regenwoud met elkaar verbonden. De afstand van de verste bungalow naar het restaurant is vrij ver.
Er is een klein zwembad bij het aangrenzende verblijf en een heel klein bad (meer een dompelbad) bij het verblijf zelf, een restaurant en een winkeltje. Safaris te boeken, o.a. boottochten, avondsafari over het eigen terrein, begeleide wandelsafari en safari's naar andere parken. Het is geen groot wildpark; je zou mogelijk wel bush babies moeten kunnen zien al lukte dat op onze safari niet.

Hotels kun je veilig boeken via Booking.com, Reservations.com of Airbnb

Contact
Voor vragen of opmerkingenWat is 1 + 6 :