IC2
Apps, Software & Websites
Foto's zijn van onze website: https://www.365xduurzaam.nl/ en 365xduurzaam App

« Terug

 

Pearly Shell Cottage

Ruamahanga Bay near Thames, Coromandel
New Zealand
Boek veilig via Airbnb

De eigenaar schrijft in haar Airbnb-beschrijving dat dit misschien niet jouw keuze is als je luxe cottages waardeert. We vinden die eigenlijk heel leuk, maar ook dit charmante 1950 huisje op de top van een weg met voornamelijk vakantiebungalows, van de Coromandel-ringweg vinden we erg leuk. Ja, het ziet er '1950' uit, maar het is helder, licht en mooi.
De eerste helft van het huisje is een zitkamer met comfortabele stoelen, en 1 aangrenzende slaapkamer met een queensize bed; de tweede helft is een keuken, zitkamer met een geweldig uitzicht op de baai en links ook de heuvels. Een tweede (kleinere) slaapkamer bevindt zich naast deze kamer. Deze kamer heeft ook 2 bedbanken naast beide ramen, dus u gaat hier waarschijnlijk van het uitzicht genieten. Een badkamer met douche, toilet en een wasmachine bevindt zich in het midden.
Houd er rekening mee dat het 'bach' -beginsel betekent dat u uw eigen linnengoed moet meenemen, hoewel buitenlandse bezoekers hierom kunnen vragen, en u het huis bij vertrek moet schoonmaken.
Er is een LCD-scherm (alleen tv met je eigen NZ Sky-abonnement) met een dvd-speler ingebouwd en een selectie leuke dvd's is aanwezig.
Houd er rekening mee dat u plaatsen kunt bereiken om te bezoeken (zoals het strand met heet water aan de andere kant van het schiereiland) langs de kustweg (die op plaatsen soms vrij smal is) of een kortere weg maakt, bijvoorbeeld via de binnenlandse weg Tapu- Coroglen. Deze weg is voornamelijk grind en op verschillende plaatsen slechts 1 rijstrook, die uw snelheid aanzienlijk zal beperken, maar het is zeer goed te besturen in een normale auto, zelfs met een beetje regen.


 


 

Hotels kun je veilig boeken via Booking.com, Reservations.com of Airbnb

Contact
Voor vragen of opmerkingenWat is 2 + 6 :