IC2
Apps, Software & Websites
Foto's zijn van onze website: https://www.365xduurzaam.nl/ en 365xduurzaam App

« Terug

Huis in tuin Saint-Nicolas-de-Bliquetuit
Book safely via Vrbo

Dit is een huis boven de schuur en garages van de eigenaren, in hun tuin. Het geheel ligt in het Parc Naturel Regional des Boucles de la Seine, in het noordelijk deel van het park. Dit is geen bos maar een landelijk gebied tot aan de Seine, een korte wandeling brengt je naar die Seine waar je uitzicht hebt op Caudebec-en-Caux en wat meer naar rechts, de brug over de Seine.

De trap is vrij steil. Het huis is onlangs gerenoveerd, zeer sfeervol en van alle gemakken voorzien.
De keuken heeft o.a. een combi magnetron en vaatwasser. Het 2-persoonsbed in de slaapkamer is niet heel breed maar wel van goede kwaliteit. Eventueel kunnen er 2 kinderen op de slaapbank in de huiskamer slapen. De badkamer is van goede kwaliteit.
Het huis is vrij donker door kleine ramen maar bij goed weer ga je natuurlijk op het grote balkon zitten dat over de tuin uitkijkt. U mag ook in de tuin zitten.

De tuin is groot en mooi verzorgd met allemaal hoekjes en paadjes. U krijgt fruit uit de tuin in het seizoen en er staan bloemen in het huis. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk. Je kunt gratis fietsen van hen gebruiken.


 


 

Hotels kun je veilig boeken via Booking.com, Reservations.com of Airbnb

Contact
Voor vragen of opmerkingenWat is 3 + 5 :