IC2
Apps, Software & Websites
Foto's zijn van onze website: https://www.365xduurzaam.nl/ en 365xduurzaam App

« Terug

Ndlovu, Hlane Royal National Park
Hlane Royal National Park

Wij verbleven voor de 2e keer in het Ndlovu camp omdat dat bij een drinkplaats ligt. Weer neushoorns en nijlpaarden gezien! Er zijn rondavels en family bungalows. De eerste hebben een klein bed, de 2e 4 gespiegelde slaapkamers en aparte keuken. Er zit geen glas in de deuren en ramen, alleen gaas. Dat is niet prettig want het kan er koud door worden en als een groep het restaurant bezoekt hoor je het gepraat veel te goed. Het kamp heeft geen stroom. 's-Avonds worden er paraffinelantaarns neergezet wat op den duur wel hoofdpijn kan geven. De keuken is groot met een koelkast en fornuis op gas en er is een grote badkamer met een afneembare douche en een mooie wastafel. Er is een restaurant en een winkel. Safari's zijn te boeken of je kunt zelf een pad uitrijden; met een 4WD kun je ook wat zijpaden ingaan. De hoofdtoegangsweg door het park is bezaaid met plastic, schandalig. De MR16 vanaf even voorbij het park naar het zuiden is tot Big Bend een grote verzameling potholes (tot ergens eind 2020 in ieder geval) waardoor je gemiddelde snelheid niet boven de 40 komt.


 
Receptie vriendelijk
reserveren Ja
prijs Vanaf R285 voor rondavel zonder keuken, R300 voor cottage met keuken en 1 2-persoonsbed, R 310 voor grote bungalow met 4 kamers en keuken met 2 personen bezetting; zonder ontbijt
Kamer
schoon Ja, dagelijks schoonmaak
atmosfeer Diverse soorten huisjes in gebied grenzend aan meertje waar nijlpaarden, neushoorns en olifanten langskomen. Er is geen stroom. In de avond worden olielampen aangestoken.
ruimte Van kleine rondavels tot zeer ruime familiewoning: zitkamer, grote keuken, 4 slaapkamers, badkamer met bad en toilet
uiterlijk Mooi met hout en rieten dak
bedden goed
badkamer WC en bad met douche.
koffiefaciliteit Keuken, zelf koffie meenemen. Koelkast werkt op gas.
AC/fan -
geluid van buren Nee
Restaurant Ja
ontbijt -
lunch -
diner -
Omgeving In het Nationale Park, afgeschermd door een elektrisch hek.
uitzicht Meertje
geluid Natuurgeluiden
zwembad -
N.b. Geen elektriciteit
extra Je mag met je eigen auto door het park, maar de wegen zijn zeker na regen erg slecht. Je kunt ook safari's boeken. Het deel waar leeuwen zijn mag je alleen met een safari naar toe.
datum Oktober 2012
 

 

Hotels kun je veilig boeken via Booking.com, Reservations.com of Airbnb

Contact
Voor vragen of opmerkingenWat is 6 + 5 :