IC2
Apps, Software & Websites
Foto's zijn van onze website: https://www.365xduurzaam.nl/ en 365xduurzaam App

« Terug

Limpopo River Bush Retreat

Molope Farm, Sherwood, Botswana
Boek veilig via Airbnb

Een prachtig ingerichte grote een-kamer bungalow met een heerlijk bed, zithoek, keuken en eettafel. Mooie (aparte) badkamer en buitendouche. Terras met fijn bankstel, hangmat, hangende ligstoel en eettafel.

Iedere morgen een wandelsafari, aangepast op je mogelijkheden. Je loopt dan zowel door Botswaans bushland als langs de groene oevers van de Limpopo die daar ook in het droge seizoen water bevat door de dam die er ligt. Je kunt er dan b.v. krokodillen of nijlpaarden zien en de gids, b.v. Joseph, maakt er iets bijzonders van.

Na deze safari volgt een ontbijt, volledig aangepast op dieetwensen met heerlijke zelfgemaakte koekjes, muesli, fruitsalade etc. Je mag zelf eieren bakken en er is uitstekende koffie. In de middag weer een safari, deze keer in een jeep. Verder is er nog een fijn zwembad en fruit en groente uit de tuin; wat er te oogsten valt is uiteraard afhankelijk van het seizoen. Je wordt fantastisch verzorgd. Wifi in bungalow.
Momenteel is er een bungalow + een klein huisje voor eventuele extra gasten van dezelfde groep. Er wordt een bungalow bij gebouwd. Op de grens tussen deze twee een mooi zwembad met veel kunstvoorwerpen en daarnaast een overdekte boma waarin het ontbijt wordt geserveerd. Het was er zeer rustig en je hoort vrijwel alleen natuurgeluiden. Bij het huis zijn wel 4 honden waarvan de kleinste 2 een enkele keer 'vals alarm' hebben geblaft zoals voor een eekhoorn. Maar dat was zeker niet structureel.

Hotels kun je veilig boeken via Booking.com, Reservations.com of Airbnb

Contact
Voor vragen of opmerkingenWat is 2 + 5 :